Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 στο χώρο του Δ.ΙΕ.Κ Κομοτηνής η δράση της εταιρείας Aegeo Spa, με τη συμμετοχή εκπροσώπων - ειδικών στον τομέα της ευεξίας από και υπό την επίβλεψη της κυρίας Σακελλαρίου Αικατερίνης, εκπαιδεύτριας του Δ.Ι.Ε.Κ στις ειδικότητες ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ- ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ Α’ και Γ’ εξαμήνου. Η εταιρεία παρείχε την ευκαιρία στους καταρτιζόμενους  μας να συμμετέχουν ενεργά και να ενημερωθούν στα τρέχοντα ζητήματα του τομέα τους καθώς και να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας αφού η εταιρεία, ανταποκρινόμενη θετικά κοινοποίησε σχετικά την πρόθεση πρόσληψης προσωπικού στην ειδικότητα που εκπροσωπεί.

Δηλώνουμε τη μεγάλη μας εκτίμηση στην διοργανώτρια εταιρεία και την υπεύθυνη επισφράγισης της συνεργασίας μας, κυρία Ιωάννα Μαυρίδου ΗR Manager της εταιρείας και ευχαριστούμε τον εκπαιδευτή του ΔΙΕΚ κύριο Τσέτσο Χρήστο-Άγγελο και τους εκπαιδευόμενους της ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF) που εμπλούτισαν τη δράση με την παρασκευή εδεσμάτων σε μπουφέ υποδοχής.

Δηλώνουμε πάντα παρόντες και πρόθυμοι να υποστηρίξουμε σχετικές δράσεις ενίσχυσης του εκπαιδευτικού μας έργου.

 

Στα πλαίσια της επίσημης συνεργασίας του Δ.ΙΕΚ Κομοτηνής με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της δράσης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΔΙΕΚ στις 24 και 25  Νοεμβρίου 2021, με τις διαλέξεις του Δρ. Ασημακόπουλου Κωνσταντίνου, Αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού. Κατά τη διάλεξη - παρουσίαση του, ενθαρρύνθηκε η ενεργή συμμετοχή των καταρτιζόμενων των ειδικοτήτων ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Α' Εξάμ., ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ στον τομέα της Υγείας Α' & Γ' εξαμ., ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Γ' εξαμ. και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (V.I.C.T. TRAVEL) Α' Εξαμ., τόσο μέσω της ανταλλαγής απόψεων όσο και με την συζήτηση για την παρουσίαση σχετικών εργασιών στο Διεθνές Συνέδριο του Τμήματος υπό την επίβλεψη των υπεύθυνων εκπαιδευτών του ΔΙΕΚ κυρίας Μπενάζη Χρυσής, κυρίου Καρίπογλου Γεώργιου και του κυρίου Κυρατζόγλου Αριστείδη.

Από τη πλευρά μας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και υποσχόμαστε τη συνέχεια τέτοιων δράσεων στο άμεσο μέλλον.

 

H ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) έχει ξεκινήσει ένα project με έναν κήπο, μέσα στον χώρο του Δ.ΙΕΚ. Εκεί καλλιεργούνται διάφορα οπωροκηπευτικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές που εκτελούνται στο πλαίσιο της κατάρτισης. Ο chef πρέπει να έχει άμεση σχέση και γνώση των υλικών που χρησιμοποιεί και αυτή η δράση αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να μάθουν πως κινείται η τροφή από το χωράφι μέχρι ...το ράφι

Τύπος

Το Δημόσιο ΙΕΚ Κομοτηνής και συγκεκριμένα η ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) διοργάνωσε εκδήλωση Street Food το πρωί του Σαββάτου 18 Μαΐου στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής με τη χορηγία υλικών από τον Δήμο Κομοτηνής δια της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής.

Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) Κομοτηνής διοργάνωσε «Επίδειξη Ομορφιάς» των ειδικοτήτων Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ και Κομμωτικής Τέχνης το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου στη Λέσχη Κομοτηναίων. Εκεί είκοσι μοντέλα έκαναν πασαρέλα και επέδειξαν την αισθητική (μακιγιάζ) και κομμωτική τους περιποίηση από τις/τους καταρτιζόμενες/ους των παραπάνω ειδικοτήτων του Δ.ΙΕΚ, φορώντας νυφικά και βραδινά φορέματα, αντρικά σύνολα και αξεσουάρ από επώνυμα καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης μας.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Τύπος