Με χαρά κοινοποιούμε την ολοκλήρωση της δράσης - επίσκεψης των καταρτιζόμενων της ειδικότητας: «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας- Σεφ» Γ’ εξαμήνου στα πλαίσια του μαθήματος Τέχνη Μαγειρικής ΙΙΙ με επικεφαλής την εκπαιδεύτρια κα Σταυρίδου Αγγελική στο εστιατόριο «Ιχθυόσκαλα». Ένα καλαίσθητο χώρο επί της οδού Μεραρχίας Σερρών, στην δυτική έξοδο της Κομοτηνής προς Ξάνθη, που δικαίως αποτελεί κορυφαίο γευστικό προορισμό.

Οι καταρτιζόμενοί μας ξεναγήθηκαν στο χώρο των εγκαταστάσεων από τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου, τους executive chef Άκη Παρτσιά και Μαρία Πανέρη και παρακολούθησαν την παρασκευή σούσι και άλλων εξωτικών γεύσεων της Ασιατικής κουζίνας.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κο. Πάρτσια και την κα. Πανέρη για τη φιλοξενία και τις πολύτιμες συμβουλές τους σε όλους τους σπουδαστές μας.

Ευχόμαστε στο μέλλον να υπάρξουν κι άλλες αξιόλογες δράσεις.