Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα για ΌΛΕΣ τις ειδικότητες του Α’ και Γ’ εξαμήνου στις εγκαταστάσεις του ΔΙΕΚ Κομοτηνής, ακόμη και για αυτές που τις επόμενες μέρες θα πηγαίνουν σε άλλες δομές, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα της 1ης εβδομάδας που βρίσκεται ΕΔΩ.

Σας περιμένουμε, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει και ενημερώσει στις δια ζώσης ενημερώσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Απαραιτήτως:

  • Όσοι έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει θα προσκομίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου σε έντυπη μορφή αναγράφοντας επάνω με μολύβι την ειδικότητά και το εξάμηνο κατάρτισής. Το αντίγραφο θα παραμείνει στον ατομικό τους φάκελο. (όσοι δεν το έχουν ήδη φέρει).
  • Οι μη εμβολιασμένοι θα προσκομίσουν αντίγραφο από το test εργαστηριακού ελέγχου (rapid ή PCR) σε έντυπη μορφή αναγράφοντας επάνω με μολύβι την ειδικότητά σας και το εξάμηνο κατάρτισής σας.

Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του Δ.Ι.Ε.Κ , αλλιώς δε θα σας επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα διδασκαλίας όπως ρητά αναφέρεται στο άρθρο 11 της Κ.Υ.Α (55254/2021/ΦΕΚ 4187 , τ.Β / 10-09-2021)

Καλή Αρχή!!

Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας απευθύνει στα ενταγμένα μέλη του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για δήλωση μαθημάτων ανά Δ.ΙΕΚ και Ειδικότητα για ανάθεση διδακτικού έργου με ωριαία αντιμισθία και η οποία θα αφορά σε μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου κατάρτισης 2021Β.
Η δήλωση των μαθημάτων θα γίνεται στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης (mitrooiek.minedu.gov.gr), 
ακολουθώντας τις οδηγίες δήλωσης μαθημάτων, από την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00 έως την Κυριακή 10  Οκτωβρίου 2021 και ώρα 20:00.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΓΓΕΕΚΔΒΜΕ --> ΕΔΩ

Την Πέμπτη και την Παρασκευή 7- 8/10/2021, σταδιακά και κατά τμήματα, θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση των καταρτιζόμενων για την έναρξη του νέου εξαμήνου.

Είναι απαραίτητο να γνωρίζουν όλοι οι καταρτιζόμενοι, νωρίτερα από την έναρξη των μαθημάτων, τα μέτρα κατά της πανδημίας καθώς και τους κανόνες και κανονισμούς κατάρτισης και Πρακτικής Άσκησης με σκοπό την ομαλή έναρξη του εξαμήνου και την ασφάλεια όλων.

 

Συγκεκριμένα, στο προαύλιο (και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, σε στεγασμένο χώρο):